fbpx

Holdbeskrivelser

WORKOUT OF THE DAYButcher’s Lab programmerer nye træningspas til alle ugens dage. Træningspas som alle kan deltage på uanset niveau.
Holdet starter altid med en generel og en bevægelsesrelevant opvarmning. Herefter tager coachen dig igennem en styrke eller teknik seance, som har til formål at forbedre ens styrke samt sikre øvelserne udøves korrekt og trygt.
Afslutningsvis udføres ”Workout of The Day”, som er en workout der varierer meget i øvelser, intensitet og tid.
Se holdplanen og find ud af hvornår det passer dig bedst. Man skal booke sig på holdet via vores app.
GRATIS INTROTIMEDu har altid mulighed for at komme ind og forsøge dig på vores gratis introhold.
Her får du en kort introduktion til crossfit og muligheden for at prøve det af med nogle basale øvelser.
Hvis du ikke tidligere har prøvet kræfter med CrossFit, så er vores anbefaling at starte her og efterfølgende melde dig på vores begynderhold.
Læs mere om vores introtime her.
BEGYNDERHOLD & ON-RAMPCrossfit er en bred vifte af mange forskellige øvelser og derfor kan det være en stor mundfuld hvis man er ny.
I den forbindelse har vi udarbejdet et begynderhold, som introducerer dig til grundstenene i CrossFit og dermed giver dig en god start.
I Butcher’s Lab er der plads til alle uanset niveau.
Man skal være medlem for at deltage på vores begynderhold.
Læs mere om vores begynderhold her.
GYMNASTIK HOLDPå vores gymnastikhold kombinerer vi gymnastik og bevægelse.
Din krop vil blive udfordret på fleksibilitet, koordination, balance og styrke. På holdet vil du blive udfordret i de mange gymnastiske elementer som CrossFit træningen indeholder. Det indebærer øvelser i baren, på gulvet, i ringene og i klatretovet.
Øvelserne vil blive brudt ned i små elementer og uanset dine mål og færdigheder vil der være fokus på at forbedre dine skills på en sikker og effektiv måde.
FAMILIE HOLDVores familiehold har fællesskabet mellem forældre og barn i centrum, når vi træner. Alle mødre, fædre, børn og bedsteforældre er velkommen og kan deltage sammen på familieholdet. Holdet fokuserer sig om aktive lege, hvilket gør, at alle uanset alder kan være med. Vi tilbyder familiehold hver anden lørdag i Butcher’s Lab Vanløse.
VÆGTLØFTNINGI crossfit bruger man i høj grad vægtløftning, så derfor kan det være en fordel at deltage på disse hold for at forbedre sin teknik med en vægtstang.
Her er i høj grad fokus på de olympiske løft; snatch og clean&jerk, men der findes mange løft som bruges til at supplere disse; dødløft, back/front squat, overhead squat, clean, jerk, pres.
Når du deltager på vægtløftningshold, er det vigtigt, at du kommer opvarmet så tiden bliver brugt effektivt.
Se holdplanen for tidspunkt.
OBS. Man skal tilmelde sig holdet via vores APP eller computeren i receptionen for at deltage.
STRENGTH CLASSPower er til dig, der gerne vil have øget muskelmassen og blive stærkere.
Samtidig med vi øger kiloene på vægtstangen, så har vi som højeste prioritet at vedligeholde teknikken for at undgå skader.
Holdet starter med opvarmning, hvorefter vi som oftest bruger løft som bænkpres, pres, squat, dødløft og odd objects såsom tunge sten, farmer walk etc.
Se holdplanen for tidspunkt.
OBS. Man skal tilmelde sig holdet via vores APP eller computeren i receptionen for at deltage.
KIDS CROSSFITVi lærer børn en grundlæggende forståelse for træning gennem sjov og leg, så de kan forbedre deres motorik, forøge deres styrke samt koncentrations- og indlæringsevne.
Børnene lærer samtidigt at modtage undervisning, som kan komme dem til gavn i andre undervisningssituationer.
Alle er velkomne til at komme forbi til en gratis prøvetime. Mød op et kvarter før timen starter og tag en snak med instruktøren.
Børneholdene er for børn mellem 10-15 år.
Vi lærer dem crossfit i en variation af gymnastik, puls træning og vægtløftning. Fokus er på indlæring af de mest basale crossfit teknikker, som bliver trænet i en afslappet, men fokuseret stemning.
Træning skal være sjovt i Butcher’s Lab.