fbpx

Holdbeskrivelser

BOKSNINGHoldet er for alle niveauer af viden og erfaring indenfor boksning. Timen er med pads og der er sørget for handsker. Du er også velkommen til at tage dit eget udstyr med. Du bliver undervist af Jon Østergaard eller Ditte Frostholm. Jon har en baggrund i martial arts, og han har haft kick-boksekampe, boksekampe og MMA. Derudover træner han UFC fighters både i Danmark og i udlandet.

Vores anden coach, Ditte, har 15 års erfaring i boksning. Hun er en af de førende boksere i Danmark og er flere gange danmarksmester, hun har 101 kampe i bagagen. Derudover træner hun også landsholdet. Hun har et T1 og T2 træner kursus og er klar på at give dig sved på panden.
BEGYNDERHOLDHer får du en kort introduktion til CrossFit og muligheden for at prøve det af med nogle basale øvelser. Holdet er lavet ud fra vores ‘Workout of the Day’, men nedskaleret til et niveau så alle kan være med.

Hvis du ikke tidligere har prøvet kræfter med CrossFit, så er vores anbefaling at starte her, efter at have meldt dig ind. Du kan med fordel starte med vores On-Ramp Bootcamp, hvis du er helt grøn til CrossFit og vil starte langsommere ud.

OBS: Begynderhold er kun tilgængelig i Vanløse.
FAMILIEHOLDTag hele familien med til en træning hvor der er plads til leg. Holdet er sammensat af simple bevægelser, hvor selv børn til bedsteforældre kan være med. Oftest er der forhindringsbane til at udfordre alle niveauer.
GYMNASTIKHOLDHer arbejder man på en kombination af styrke, mobilitet og teknik arbejde. Vi bryder almindelige kropsvægtsbevægelser ned, såsom muscle ups, hand stand push ups, toes to bar osv, til at forbedre din teknik så du bliver mere effektiv i dine daglige træninger.

Igennem øvelserne kommer du også til at lære hvordan du på den mest sikre måde at skalere bevægelserne til dit niveau for at tillade en sund progression. Alle niveauer er velkomne.
INTRO HOLDHvis du er ny til CrossFit har du altid mulighed for at komme forbi og prøve vores gratis introtime.

Her får du en kort introduktion til CrossFit og får lov til at opleve Crossfit i dens fundamentale form. Alle bevægelser skaleres til dit niveau, så du kan få den sende CrossFit oplevelse. Der vil være plads til spørgsmål og en masse opmærksomhed til dig, så du kan føle dig sikker i denne nye sport.
KIDS CROSSFITVi giver børn en grundlæggende forståelse for træning gennem sjov og leg, så de kan forbedre deres motorik, forøge deres styrke samt koncentrations- og indlæringsevne.

Børnene lærer samtidigt at modtage undervisning, som kan komme dem til gavn i andre undervisningssituationer.
Alle er velkomne til at komme forbi til en gratis prøvetime. Mød op et kvarter før timen starter og tag en snak med instruktøren.
Børneholdene er for børn mellem 10-14 år.

Vi lærer dem CrossFit i en variation af gymnastik, pulstræning og vægtløftning. Fokus er på indlæring af de mest basale CrossFit-teknikker, som bliver trænet i en afslappet men fokuseret stemning.
Træning skal være sjovt i Butcher’s Lab.
LØBEHOLDFormålet med holdet er at få nogle intervaller og distance ind i benene. Selve løbeholdet vil foregå således, at de første par minutter vil der bliver varmet op og så vil resten af lektionen variere fra længere distance (max 5-7 km), intervalløb, hastighed hhv. 50% og op til 100%, face-off sprint, bip-test, cooper test og alt der imellem.

Ambitionen fra instruktørens side er, at vi får skabt et godt løbe community, hvor vi møder kampstærke op hver gang og klar på at hygge og have det sjovt og give den max gas.
STYRKEHOLDStrength class er til dig, der gerne vil have øget muskelmassen og blive stærkere.
Samtidig med vi øger kiloene på vægtstangen, så har vi som højeste prioritet at vedligeholde teknikken for at undgå skader.
Holdet starter med opvarmning, hvorefter vi som oftest bruger løft som bænkpres, pres, squat, dødløft og odd objects såsom tunge kettlebells og d-balls.
VÆGTLØFTNINGI CrossFit bruger man i høj grad vægtløftning, så derfor kan det være en fordel at deltage på disse hold for at forbedre sin teknik med en vægtstang. Der er fokus på de olympiske løft: snatch og clean & jerk, men der findes mange løft, som bruges til at supplere disse fx dødløft, back/front squat, overhead squat, clean, jerk, pres.

Når du deltager på vægtløftningshold, er det vigtigt, at du kommer opvarmet så tiden bliver brugt effektivt. Der vil indgå en mindre opvarmning i timen. Vi tilbyder både vægtløftning for begyndere og for øvede løftere.
WOD - WORKOUT OF THE DAYButcher’s Lab programmerer nye træningspas til alle ugens dage. Træningspas som alle kan deltage på uanset niveau.
Holdet starter altid med en generel og en bevægelsesrelevant opvarmning. Herefter tager coachen dig igennem en styrke eller teknik seance, som har til formål at forbedre ens styrke samt sikre øvelserne udøves korrekt og trygt.
Afslutningsvis udføres ”Workout of The Day”, som er en workout der varierer meget i øvelser, intensitet og tid.
Se holdplanen og find ud af, hvornår det passer dig bedst.