fbpx

Er du ny til CrossFit?

Er du ny til CrossFit? Eller måske har du trænet et stykke tid men vil gerne have genopfrisket det basale? Så er vores On-Ramp Bootcamp det rette for dig!

Butcher’s Labs On-Ramp Bootcamp er for alle der gerne vil lære hvad, hvordan og hvorfor CrossFit. Uanset om det er første gang du giver dig i kast med træning eller om du har flere års erfaring med forskellige former for motion, så er On-Ramp en perfekt mulighed for at mestre det basale.

Med seks sessioner bredt udover tre uger vil vores trænere lære dig de fundamentale øvelser fra CrossFit-træningen. Du vil for eksempel blive introduceret for styrkeøvelser som squats og pres, gymnastikøvelser som pull-ups og push-ups, og du vil lære det basale i olypisk vægtløftning.

I On-Ramp Bootcampen vil vi kombinere øvelserne med teori for at give dig en forståelse af, hvorfor vi træner, som vi gør. Hver session vil også bestå af en workout, hvor du får mulighed for at implementere og teste din viden og færdigheder, som du har fået undervejs.

Alle sessioner vil være i mindre grupper for at vores trænere kan give dig den optimale tid til vejledning baseret på hver deltagers individuelle niveau. Det giver også mulighed for at gennemgå hver eneste øvelse i større detaljegrad i forhold til vores normale hold.

Tilmeld dig On-Ramp Bootcamp her

Hvad?

6 sessioner (2 sessioner per uge i 3 uger)
90 min per session
Kræver ingen forudsætninger

Hvornår?

Tirsdag kl. 16:15 – 17:45
Torsdag kl. 17:00 – 18:30

Hvordan?

Tilmelding via link (se ovenfor)
Pris: 749 kr. (eller 599 kr. for Butcher’s Lab medlemmer)

Prøv vores begynderhold i Vanløse

Butcher’s begynderhold er et hold for alle nye medlemmer, som lige er begyndt at træne CrossFit. Vi introducerer dig for bevægelser, der hjælper dig med at forstå din krop og vigtigheden i at skalere øvelserne til dit niveau.

Holdet minder om en WOD bare i en skaleret udgave.

Alle startede nemlig et sted, og vi vil være med til at guide dig til en forståelse og indvige dig i CrossFit-træningen på bedste vis.

Du kan deltage på begynderholdene, så længe du vil.

Se holdplan for begynderhold i Vanløse.

Kontakt os