fbpx

Er du ny til CrossFit? Prøv On-Ramp

Måske er du helt ny til CrossFit? Eller måske har du trænet et stykke tid men vil gerne have genopfrisket det basale? Uanset er vores On-Ramp Bootcamp det rette for dig!

Butcher’s Labs On-Ramp Bootcamp er for alle der gerne vil lære hvad, hvordan og hvorfor CrossFit. Uanset om det er første gang du giver dig i kast med træning eller om du har flere års erfaring med forskellige former for motion, så er On-Ramp en perfekt mulighed for at mestre det basale.

Med seks sessioner bredt udover tre uger vil vores trænere lære dig de fundamentale øvelser fra CrossFit-træningen. Du vil for eksempel blive introduceret for styrkeøvelser som squats og pres, gymnastikøvelser som pull-ups og push-ups, og du vil lære det basale i olypisk vægtløftning.

I On-Ramp Bootcampen vil vi kombinere øvelserne med teori for at give dig en forståelse af, hvorfor vi træner, som vi gør. Hver session vil også bestå af en workout, hvor du får mulighed for at implementere og teste din viden og færdigheder, som du har fået undervejs.

Alle sessioner vil være i mindre grupper for at vores trænere kan give dig den optimale tid til vejledning baseret på hver deltagers individuelle niveau. Det giver også mulighed for at gennemgå hver eneste øvelse i større detaljegrad i forhold til vores normale hold.

Tjek appen for nye bootcamps.

Hvad?

6 sessioner (2 sessioner per uge i 3 uger)
90 min per session
Kræver ingen forudsætninger

Hvornår?

Tirsdag kl. 16:15 – 17:45
Torsdag kl. 17:00 – 18:30

Hvordan?

Tilmelding online
Pris: 749 kr.
Pris for Butcher’s medlemmer: 599 kr.