fbpx

Personlig træning i Butcher’s Lab

Med personlig træning i Butcher’s Lab hos vores kompetente trænere sikrer du, at træningen bliver skræddersyet til dig og dine mål. Hvorvidt det handler om at komme i bedre form, opbygge muskelmasse, forbedre din gymnastik eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vi ved et mål kan være en hård udfordring, især hvis motivationen halter og træningen ikke er tilpasset dine behov og din hverdag. Vores personlige trænere vil derfor tilrettelægge din træning ud fra dine mål og ønsker.

Det er som oftest aldrig en nem vej, men vi er der til at yde den fornødne støtte og vejledning undervejs. Det kan være en sej kamp. Derfor hjælper vi med at tackle udfordringer der måtte opstå for at sikre, at dit slutresultat bliver optimalt, men også giver dig polstring til at kunne fortsætte efterfølgende.

Kom godt i gang!

FØRSTE SKRIDT – UFORPLIGTENDE SAMTALE

En uforpligtende samtale er første skridt til et godt samarbejde. Her mødes du med en af vores personlige trænere over en kop kaffe, hvor i sammen gennemgår dine ønsker og målsætninger. På baggrund af det laver vi sammen et estimat for behov af sessions, samt en realistisk tidsperiode for at opnå det helt rigtige resultat.

TILPASSET DIG

Træning og tidshorisont er specifik for hvert individ. Det betyder, at vi tilpasser træningen ud fra din erfaring, dit nuværende niveau med henblik på at nå dit mål.

Prisopsætning

Prisen for din personlige træning varierer af omfanget af aftalte forløb.

Antal sessions, tidshorisont, opfølgninger, kost og andre ting som tages i

betragtning for at finde frem til din personlige udvikling.

Herunder ses eksempler for indikation om priser.

Priseksempler

Forløb under 3 måneder

Julie, 29 år.

Julie er sygeplejerske. Hun har meget erfaring med træning, men træner primært kun det hun er god til i forvejen. Hun vil gerne bryde barrieren og blive bedre til gymnastiske øvelser, såsom muscle-ups, pull-ups og double unders. Julies skema tillader hende at træne 4-5 gange om ugen og hun ønsker at mødes 1 gang om ugen i 2 måneder.

På baggrund af Julies ønsker har vi sammensat et forløb som strækker sig over 2 måneder som ønsket, hvor vi mødes 1 gang i ugen. Herudover råder vi Julie til at prioriterer 1-2 af hendes ugentlige trænings sessions til øvelser vi giver hende. Hertil informerer vi Julie om, at gymnastiske øvelser kræver både meget tålmodighed og træning før de kan udføres sikkert.

Julie betalte 3.000 kr. om måneden svarende til 750 kr. i timen.

Forløb over 3 måneder

Peter, 42 år.

Peter arbejder fra 9-17 på kontor. Han vejer 94 kg. og har svært ved at finde motivationen. Han har et mål om at tabe sig 10 kg., tilføje muskelmasse og finde motivationen ved træning igen, så han efter forløbet selv kan holde sig i gang. Peters skema tillader ham at træne 3 gange om ugen.

På baggrund af Peters ønsker har vi sammensat et forløb som strækker sig over 4 måneder. I de 4 måneder mødes vi 2 gange om ugen, hvor han selv træner yderligere 1 gang. Vi vejleder Peter om kost og vi hjælper ham med hans træning i hele forløbet. Peter er i løbende dialog med vores personlige træner og halvvejs gennem forløbet tilbydes han en opfølgende samtale.

Peter betalte 5.600 kr. om måneden svarende til 700 kr. i timen.

Vores personlige trænere

fredric

Fredric Gyllensten

Head coach i Butcher’s Lab

Startede til CrossFit i 2014

Certificeret Level 2 CrossFit Coach

Competitor Specialty Trainer

beathe

Beathe Stephansen

Coach i Butcher’s Lab

Startede til CrossFit i 2014

Certificeret Personlig Træner (EHFA)

Certificeret Level 1 CrossFit Træner

CrossFit Gymnatics Certifikat

Weightlifting 101 seminarer

jonas

Jonas Klarskov Andersen

Coach i Butcher’s Lab

Startede til CrossFit i 2010

Personlig træner i 3 år.

ellen

Ellen Britto

Coach i Butcher’s Lab

Startede til CrossFit i 2012

Certificeret Level 2 CrossFit Coach

CrossFit Gymnastic course

Eleiko Weightlifting course

Bachelor i physical education

Kontakt os

Vil du starte et personlig træningsforløb eller har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til vores personlige trænere her: pt@butcherslab.dk.